“Trust the wait. Embrace the uncertainty. Enjoy the beauty of becoming. When nothing is certain, anything is possible”

“Be the energy you want to attract”

“Stay away from negative people, they have a problem for every solution”

Op welke dagen kan ik langskomen?

Voorlopig kunnen de gesprekken enkel doorgaan in De Praktijk in Ingelmunster en dit op donderdagavond. In de toekomst zal je ook op andere dagen bij mij terecht kunnen alsook in mijn praktijk in Hulste.

Hoe maak ik een afspraak?

Een afspraak maken kan via onderstaande knop of je kan me ook altijd telefonisch contacteren of via mail. Ik ben niet altijd telefonisch bereikbaar maar spreek zeker een bericht in en dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Wat kost een consultatie?

Een gesprek kost 60 euro. In dit bedrag is het gesprek, de voorbereiding en de administratie inbegrepen.

Hoe kan ik betalen?

Na elke sessie wordt meteen betaald. Dit kan cash of via Payconiq. (Voor uitzonderingen of een vraag naar achteraf betalen (vb. wanneer je onder budgetbeheer staat), gelieve mij vooraf via mail te contacteren. Pas nadien kan je dan een afspraak inplannen.

Hoelang duurt een gesprek?

Een gesprek duurt 50 minuten. Daarna wordt er nog tijd genomen om de betaling in orde te brengen en een volgende afspraak te maken.

Ik kan niet komen naar het gesprek. Wat nu?

Afspraken kunnen kostenloos geannuleerd of verplaatst worden tot ten laatste 48 uur voor aanvang van de afspraak. Bij een laattijdige annulatie (= minder dan 24 uur vooraf) wordt een vergoeding van € 30,00 aangerekend. Om de kwaliteit van de gesprekken te kunnen garanderen vinden namelijk maar een beperkt aantal gesprekken plaats per dag. Wanneer je niet kan komen is er nog de mogelijkheid dat iemand anders je plekje kan innemen, die misschien dringend hulp nodig heeft. Dit kan natuurlijk enkel wanneer er tijdig verwittigd wordt.

Indien je niet komt opdagen én niets laat weten, dan wordt om voorgaande reden ook het volledige bedrag van je consultatie aangerekend.

Is er terugbetaling mogelijk van de mutualiteit?

Meestal wel, gedeeltelijk. In België is er een heel uiteenlopende regeling wat betreft terugbetaling van psychologische hulp via de mutualiteiten. Best neem je hiervoor contact op met je eigen mutualiteit, zij kennen best alle voorwaarden voor terugbetaling en kunnen je ook een formulier bezorgen om in te vullen. Dat formulier breng je dan mee naar de praktijk, zodat ik het kan ondertekenen.

Meer informatie vind je alvast hier.